ALT er til debat

DETTE KONCEPT ER UDGÅET, MEN GAMLE UDGAVER KAN FINDES HER ENDNU

"ALT er til debat" er Politisk Udvalgs debatkatalog. Det bliver udgivet en gang i kvartalet og skal hjælpe med lokalt at få gang i den politiske debat. Hver udgave vil behandle nogle aktuelle emner og nogle mere langsigtede koncepter, der gerne skulle give jer noget at diskutere.

Hvis I har kommentarer og feedback, eller vil være med til at skrive "ALT er til debat" i fremtiden, så hører vi meget gerne fra jer på: oscar@alternativetsunge.dk

3. Kvartal 2019 #4

Emnerne er mange i denne udgave. Vi har nemlig taget fat i vores ordfører, der hver især har fået en side. Det er blevet til debatter om alt fra forsvar til folkeskole og fra præstepension til parisaftale. Så tag debatten og husk: ALT er til debat!

1. kvartal 2019 #3

Hvordan gik skolevalget? Er Atomkraft en ven eller en fjende og hvad med kongehuset burde vi egentlig afskaffe det? Tag debatten og få inspiration i denne udgave, som selvfølgelig også indeholder nogle bud på emner til politisk stoleleg. Og husk, ALT er til debat!

4. Kvartal 2018 #2

Skal Alternativets Unge udvikle politik og burde vi hæve aldersgrænsen på alkohol? Tag debatten og få inspiration i denne udgave, som selvfølgelig også indeholder nogle bud på emner til politisk stoleleg. Og husk, ALT er til debat!

3. KVARTAL 2018 #1

Er Uffes kandidatur som statsminister et klogt eller dumt valg og burde vi sænke valgretsalder til kommunal- og regionsrådsvalg? Dette er denne udgaves to debatemner og så vil denne udgave selvfølgelig også indeholde nogle bud på emner til politisk stoleleg.