Hvad er ÅU?

Sådan er Alternativets Unge

Alternativets Unge er Alternativets officielle ungdomsparti med særligt fokus på seriøs bæredygtig omstilling, en ny politisk kultur og fællesskabets og den enkeltes entreprenante skaberkraft. Et ungdomsparti, der har modet til at forestille sig en radikal anderledes fremtid. 

Derudover har vi har tre hovedformål:

  • At styrke unges demokratiske stemme både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.
  • At flere unge tager del i og ansvar for en seriøs bæredygtig omstilling.
  • At Alternativet som bevægelse og politisk platform bliver et samlingspunkt for alle generationer.

HER ER ALLE VELKOMNE!

I Alternativets Unge har vi hverken landegrænser eller aldersgrænser. Det betyder, at du – uanset om du er 10 eller 110 år, eller om du er fra Danmark eller Nepal – kan være med til at skabe en forskel både lokalt og globalt sammen med Alternativets Unge!

Vi ønsker at Alternativets Unge skal være et samlingsted for alle unge ligegyldigt deres interesse. For os er det lige fedt om du er med på grund af din politiske interesse eller din lyst til at være aktivistisk, kreativ og idéskabende. Alternativets Unge er nemlig mere end blot et ungdomsparti, vi er lige så meget en del af den bevægelse som Alternativet har startet. Derfor vil du i Alternativets Unge opleve at politik ikke er det eneste der er i fokus, og fællesskabet om den aktivistiske ånd er ligeså stor. Politik er for os nemlig en del mere end antallet af politiske udspil, det handler i lige så høj grad om samtalen. 

VI ER NÆSTEN OVERALT!

Alternativets Unge er efterhånden at finde mange steder i landet. Klik her og se alle vores nuværende lokalkredse.